Inchidere cont Betano

In acest articol vreau sa-ti spun care este procesul de inchidere cont Betano. In cazul in care ai probleme cu jocurile de noroc sau pur si simplu vrei sa iei o pauza, Betano iti da posibilitatea sa-ti suspenzi contul.

Daca nu dependenta de jocuri de noroc este motivul pentru ca vrei sa stergi contul Betano, atunci iti recomand sa arunci o privire peste articolul pareri Betano si doar dupa aceea sa iei decizia finala.

Daca esti totusi decis sa renunti la aceasta casa de pariuri, atunci mai jos iti voi prezenta ce presupune procesul de stergere cont Betano.

Inchidere cont betano

Da click pe acest link ca sa ajungi pe site-ul oficial Betano. In partea dreapta-sus o sa gasesti butonul de Autentificare. Dupa ce ai dat click pe el, introdu numele de utilizator si parola, ca sa intri in contul tau.

Cum sa inchizi contul Betano

Tot in partea dreapta-sus, o sa vezi o mica sageata (vezi imaginea de mai jos). Da click pe ea, apoi da click pe Cont. Dupa aceea ti se va deschide o noua pagina.

Stergere cont Betano

Din meniul din partea stanga (din pagina ce ti s-a deschis), da click pe Profil, apoi pe Protectia jucatorului. Iti va aparea un alt meniu in partea dreapta, pe aceeasi pagina.

Mergi mai jos pe pagina si vei gasi cele doua optiuni, ca in imaginea de mai jos. Inchiderea temporara a contului presupune ca nu vei mai avea acces la cont pe o perioada intre 24 de ore si 30 de zile.

A doua optiune disponibila, cea care presupune procesul de inchidere cont Betano, se numeste Autoexcludere. De aici vei putea sa-ti stergi contul Betano dupa ce selectezi la perioada Pentru totdeauna. De asemenea, poti sa selectezi si o perioada intre 6 si 24 de luni.

Cum sa stergi contul Betano

Alege optiunea pe care o doresti, selecteaza serviciile pentru care vrei sa nu mai ai acces la cont Pariuri - Virtuale sau Casino, mentioneaza motivul deciziei tale, iar la final da click pe butonul Salveaza modificarile.

Dupa ce ai dat click pe acest buton, procesul de inchidere cont Betano s-a terminat, iar accesul la contul tau pentru serviciile selectate iti va fi restrictionat. Daca ai ales Pentru totdeauna...nu vei mai avea acces niciodata la cont (e ca si cum ai face stergere cont Betano).